• Loading stock data…

Ellen AB st?rker sin produktportf?lj med ytterligare en prebiotisk intimv?rdsprodukt

Last Updated on September 5, 2022 by GlobeNewsWire

I oktober st?rker Ellen sin produktportf?lj genom att lansera en prebiotisk after shave & wax gel. Detta blir den tredje produkten inom Ellens veganska intimv?rdssortiment som f?r ett uppdaterat inneh?ll med prebiotika.

Prebiotikan i ellen(R) Prebiotic After Shave & Wax Gel boostar hudens goda bakterier, st?rker hudens skyddsbarri?r och hj?lper till att bevara underlivets naturliga pH-v?rde.

Produkten har ut?ver prebiotikan berikats med extrakt fr?n nordiskt havre som har ?terfuktande egenskaper, ger skonsam lindring f?r huden, minskar uppkomsten av rodnad samt minskar irritation. Gelen inneh?ller ?ven allantoin med lugnande och mjukg?rande egenskaper som bidrar till att ?terst?lla och ?terfukta huden samt hj?lper till att reducera r?da prickar.

ellen(R) Prebiotic After Shave & Wax Gel kan med f?rdel anv?ndas efter rakning p? hela kroppen. Produkten ?r parfymfri, vegansk, dermatologiskt testad och tillverkad i Sverige.

Ellens produktportf?lj best?r av h?gkvalitativa premiumprodukter som kompletterar varandra v?l. Produkterna ?r framtagna f?r att hj?lpa till att uppr?tth?lla ett pH-balanserat underliv, genom livets alla faser. Ellen har m?ng?rig forskning inom kvinnoh?lsa och mikrobiologi i ryggen och str?var efter att tillhandah?lla innovativa och naturliga produkter. Produkterna ?r utan on?diga tillsatser och parfym.

– Att utveckla produktportf?ljen ?r helt enligt Ellens aff?rsstrategi d?r ett av v?ra viktiga fokusomr?den ?r att erbjuda ett bredare, relevant och attraktivt sortiment inom intimh?lsa f?r framtiden. Nyheten har tagits emot v?l av marknaden d?r den bland annat kommer finnas tillg?nglig b?de i butik och online hos Sveriges st?rsta apotekskedjor, s?ger Charlotta Nilsson vd p? Ellen AB.

Sverige blir f?rst ut med lanseringen av den nya produkten som implementeras i butik och online i oktober 2022.

– V?r ambition ?r att ut?ka distributionen av helheten av Ellens produktportf?lj p? fler marknader. Vi har en l?ngsiktig plan att lansera fler relevanta produkter till marknaden under den kommande 5-?rsperioden, s?ger Charlotta Nilsson vd p? Ellen AB.

Kontaktperson:Charlotta Nilsson, vd p? Ellen ABTelefon 08-412 10 00, info@ellen.se

Om Ellen Ellen ?r ett svenskt Fem-Tech bolag med ursprung inom forskning och utveckling med en m?ng?rig och unik kunskap inom probiotika och kvinnlig intimh?lsa. Ellen tillhandah?ller innovativa naturliga premiumprodukter inom intimh?lsa. Ellens produkter hj?lper till att uppr?tth?lla ett balanserat pH-v?rde i underlivet genom livets alla faser. Ellen erbjuder bland annat patenterade probiotikaprodukter f?r att f?rb?ttra kvinnors intimh?lsa. Produkterna s?ljs och marknadsf?rs genom ett internationellt n?tverk av distribut?rer samt i egen regi. Ellen ?r noterat p? Nasdaq First North Growth Market (Ticker: ELN). Erik Penser Bank ?r bolagets Certified Adviser, kontaktuppgifter: telefon 08-463 83 00, eller via e-post certifiedadviser@penser.se. F?r ytterligare information om bolaget: www.ellen.se

Bilaga

2022-09-05 Ellen AB st?rker sin produktportf?lj med ytterligare en prebiotisk intimv?rdsprodukt
Print Friendly, PDF & Email
Spread the word

Reader Interactions

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: