• Loading stock data…

Ellen AB utokar distributionen av sin produktportfolj i samband med lanseringen av sin nya identitet i maj

Last Updated on March 18, 2022 by GlobeNewsWire

I maj lanseras Ellens nya varumarkesidentitet och produktdesign tillsammans med en uppgraderad produktportfolj. I och med implementeringen utokar Ellen sin distribution och tillganglighet markant pa den svenska marknaden.

Redan nu bekraftade listningar innebar att Apoteket AB lanserar samtliga atta produkter bade i sina fysiska apotek samt online. Apotek Hjartat lanserar sju av atta produkter i sina fysiska apotek samt alla online. Apotea, som ar Sveriges enskilt storsta natapotek lanserar samtliga atta produkter.

Detta innebar att marknadens tre storsta apoteksaktorer kommer erbjuda Ellens produktsortiment med bred distribution bade i sina fysiska butiker och online.

Utover detta lanseras aven sex av atta produkter hos Apoteksgruppen som tidigare inte haft nagon av Ellens produkter i sitt sortiment. Fyra av produkterna kommer finnas tillgangliga i de fysiska apoteken och tva kommer finnas tillgangliga i ett tillaggssortiment for apoteken att bestalla.

-Vi har fatt ett mycket positivt mottagande for Ellens uppgraderade produktportfolj. Det kanns otroligt roligt att den stora satsning vi gor resulterar i en markant forbattrad distribution pa den svenska marknaden. I skrivande stund invantar vi finala besked fran ytterligare nagra aktorer i Norden och var forhoppning ar att aven dessa ar positiva, sager Charlotta Nilsson, vd pa Ellen AB.

Utokad distribution kommer generera okad synlighet och tillganglighet for Ellens produktportfolj. Det i sin tur mojliggor ytterligare forsaljningstillvaxt.

– Ett fantastiskt Team Ellen har tillsammans jobbat hart for att fa den har lanseringen och alla detaljer pa plats. Vi ser mycket fram emot att inom kort antligen fa implementera allt det nya i fysiska butiker och online. Nasta steg ar att aven lansera detta pa fler marknader, dar Tyskland star nast pa tur efter Norden, sager Charlotta Nilsson.

Kontaktperson:
Charlotta Nilsson, vd pa Ellen AB
Telefon 08-412 10 00, info@ellen.se

Om Ellen
Ellen ar ett svenskt Fem-Tech bolag med ursprung inom forskning och utveckling med en mangarig och unik kunskap inom probiotika och kvinnlig intimhalsa. Ellen tillhandahaller innovativa naturliga premiumprodukter inom intimhalsa. Ellens produkter hjalper till att uppratthalla ett balanserat pH-varde i underlivet genom livets alla faser. Ellen erbjuder bland annat patenterade probiotikaprodukter for att forbattra kvinnors intimhalsa. Produkterna saljs och marknadsfors genom ett globalt natverk av distributorer samt i egen regi. Ellen ar noterat pa Nasdaq First North Growth Market (Ticker: ELN). Erik Penser Bank ar bolagets Certified Adviser, kontaktuppgifter: telefon 08-463 83 00, eller via e-post certifiedadviser@penser.se. For ytterligare information om bolaget: www.ellen.se

Bilaga

2022-03-18 Ellen AB utokar distributionen av sin produktportfolj i samband med lanseringen av sin nya identitet i maj
Print Friendly, PDF & Email
Spread the word

Reader Interactions

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: