• Loading stock data…

Druzba Dante Labs predstavlja Dante Genomics, svojo globalno spletno trznico B2B, ki zagotavlja genomske resitve za zdravstvene delavce, raziskovalce in farmacevtsko industrijo

Last Updated on March 15, 2022 by GlobeNewsWire

NEW YORK, March 15, 2022 (GLOBE NEWSWIRE) — Druzba Dante Labs, ki je na svetu vodilna na podrocju genomike in personalizirane medicine, je danes napovedala uvedbo portala za spletno trznico Dante Genomics, ki je namenjena posebej za zdravstvene izvajalce, klinike, raziskovalce in vladne organe ter bo ponujala napredne genomske storitve za raziskovalno in klinicno uporabo.

Ta edinstvena trznica bo prva tovrstna trznica v panogi ter bo ponujala intuitivno in dinamicno izkusnjo za stranke po vsem svetu. Stranke bodo lahko izbirale med razlicnimi tehnologijami in moznostmi sekvenciranja ter bodo delezne prilagojene in personalizirane resitve.

>>V druzbi Dante Labs si nenehno prizadevamo, da bi strankam zagotovili boljse genomske resitve,<>Z uvedbo nove spletne trznice Dante Genomics bodo klinicni strokovnjaki in raziskovalci svoje genomske projekte opravljali tako zlahka, kot bi kupili knjigo ali orodje na Amazonu.<<

Andrea Riposati je bil v vlogi visjega produktnega vodje v Seattlu clan prvotne Amazonove ekipe, ki je razvila Amazon Business, portal Amazon.com ($AMZN) za poslovanje s podjetji, ki je bil leta 2014 revolucionaren na podrocju industrijskih in znanstvenih dobav.

Trznica Dante Genomics zagotavlja tudi pregleden model dolocanja cen, ki partnerje spodbuja k pridobitvi personaliziranega predracuna ter jim hkrati omogoca spletno nakupovanje z izbiro najboljsih ponudb, prilagojenih njihovim potrebam.

Na portalu je na voljo siroka paleta genomskih storitev, od sekvenciranja celotnega genoma do neinvazivne prenatalne diagnostike. Vse storitve, ki so na voljo, so primerne za raziskovalno ali klinicno uporabo.

V druzbi Dante Labs se zavedajo, da spletno nakupovanje za podjetja potrebuje vec milijonov organizacij v zdravstveni panogi. Portal Dante Genomics je bil zasnovan z mislijo na uporabniku prijazno izkusnjo in je optimiziran tako, da omogoca preprosto krmarjenje za namizne in mobilne naprave. Platforma omogoca spletno obravnavo povprasevanj, je podprta z varnimi placilnimi metodami in je skladna s splosno uredbo o varstvu podatkov (GDPR).

Poslovne stranke portala Dante Genomics imajo dostop do premijskih storitev, ki vkljucujejo naslednje:

enotedenski cas izvedbe za vecino preiskav,preiskave s sekvenciranjem za onkologijo in na zarodnih celicah,po meri pripravljeni projekti,sekvenciranje na vec platformah.

Stranke s klinicnega in raziskovalnega podrocja bodo lahko izkoristile funkcije za podjetja, ki vkljucujejo:

prosnje za predracun,nadzor vidljivosti placilne metode (vkljucno z moznostjo placila po narocilnici),blok za hitro narocanje (vkljucno z nalaganjem datoteke CSV),kolicinski popust,izstavljanje racunov in placilo z nakazilom,vec valut,prozno upravljanje uporabnikov na strani nabavnika: vec plasti vlog in dovoljenj (vkljucno z glavnim skrbnikom, skrbnikom druzbe, visjim nabavnikom, nizjim nabavnikom).

Za vec informacij obiscite trznico Dante Genomics na spletiscu shop.dantegenomics.com.

O druzbi Dante Labs

Dante Labs je globalna druzba za genomske podatke, ki gradi in komercializira nov razred transformativnih aplikacij za zdravje in dolgozivost na podlagi sekvenciranja celotnega genoma ter umetne inteligence. Nasa sredstva vkljucujejo eno od najvecjih zasebnih genomskih podatkovnih zbirk s privolitvijo za raziskave, lastnisko platformo programske opreme, zasnovano za sprostitev moci genomskih podatkov v velikem obsegu, in lastniske procese, ki omogocajo industrijski pristop h genomskem sekvenciranju.

Stik:

Laura D’Angelo
Podpredsednica za odnose z vlagatelji
ir@dantelabs.com
+39 0862 191 0671
www.dantelabs.com
Print Friendly, PDF & Email
Spread the word

Reader Interactions

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Generated by Feedzy
%d bloggers like this: