• Loading stock data…

A Dante Labs bemutatja a Dante Genomics globalis online piacteret, amely B2B genomikai megoldasokat nyujt egeszsegugyi szakembereknek, kutatoknak es gyogyszerfejlesztoknek

Last Updated on March 15, 2022 by GlobeNewsWire

NEW YORK, March 15, 2022 (GLOBE NEWSWIRE) — A Dante Labs vezeto nemzetkozi genomikai es precizios orvoslasi vallalat ma bejelentette a Dante Genomics online kereskedelmi piacterenek elinditasat, kifejezetten azon egeszsegugyi szolgaltatoknak, klinikaknak, kutatoknak es kormanyzatoknak fejlesztve, amelyek a fejlett genomikai szolgaltatasokat szeretnek a kutatas es klinikai hasznalat teruleten alkalmazni.

Ez az egyedulallo piacter az iparagban elsokent biztosit intuitiv es dinamikus elmenyt az ugyfeleknek vilagszerte. Az ugyfelek kulonbozo szekvenalasi technologiak es opciok kozul valaszthatnak a szemelyre szabott es egyeni megoldasok kialakitasahoz.

,,A Dante-nal folyamatosan azon dolgozunk, hogy egyre jobb genomikai megoldasokat nyujthassunk ugyfeleinknek”, mondta Andrea Riposati, a Dante Labs ugyvezeto igazgatoja. ,,Az uj online piacter elinditasaval a Dante Genomics olyan egyszeruve teszi a klinikai szakemberek es kutatok szamara genomikai projektjeik elvegzeset, mintha csak egy konyvet, vagy eszkozt vasarolnanak az Amazonon.”

A seattle-i telephely vezeto termekmenedzserekent Andrea Riposati tagja volt az eredeti Amazon csapatnak, amely kifejlesztette az Amazon Business, az Amazon.com ($AMZN) B2B portaljat, amely forradalmasitotta az ipari es tudomanyos eszkozok beszerzeset 2014-ben.

A Dante Genomics emellett atlathato arszabast biztosit annak erdekeben, hogy a partnerek szemelyre szabott arajanlatot kaphassanak, mikozben ezzel egyidoben az egyeni igenyeknek leginkabb megfelelo legjobb ajanlatokat teszi elerhetove online.

A portalon a genomikai szolgaltatasok szeles valaszteka erheto el, a teljes genomszekvenalastol egeszen a noninvaziv magzatdiagnosztikaig. Az osszes kinalt szolgaltatas megfelel kutatasi vagy klinikai alkalmazasra.

A Dante Labs felismerte, hogy tobb millio szervezet igenyli az online B2B vasarlast az egeszsegugyi iparagban. A Dante Genomics feluletet felhasznalobarat elmeny nyujtasara terveztek, egyszeru navigalasra optimalizalt asztali es mobil eszkozokon. A platform lehetove teszi a megrendelesi lekerdezesek online kezeleset es tamogatja a biztonsagos fizetesi modokat, illetve teljesiti az altalanos adatvedelmi rendelet (GDPR) felteteleit.

A Dante Genomics B2B ugyfelek olyan premium szolgaltatasokhoz ferhetnek hozza, mint peldaul:

1 hetes eredmenykiallitasi ido a legtobb vizsgalatraOnkologiai es csirasejtvonal szekvenalasi tesztekEgyeni projektekTobbplatformos szekvenalas

A klinikai es kutatasi ugyfelek B2B elonyoket elvezhetnek, beleertve a kovetkezoket:

ArajanlatkeresekFizetesi mod lathatosaganak szabalyozasa (beleertve a megrendelolap fizetesi opciokat)Gyorsrendelesi lap (beleertve a CSV feltoltest)Nagybani megrendeles kedvezmenyekSzamlazas es fizetes banki atutalassalKulonbozo penznemekRugalmas vasarlooldali felhasznalokezeles: kulonbozo szerepkorretegek es engedelyek (beleertve a felso szintu adminisztraciot, vallalati adminisztraciot, vezeto beszerzo, beosztott beszerzo szerepkoroket)

Tovabbi reszletekert latogasson el a Dante Genomics webaruhazba a shop.dantegenomics.com oldalon.

A Dante Labs bemutatasa

A Dante Labs egy globalis genomikai adatokkal foglalkozo vallalat, amely a teljes genomszekvenalason es a mesterseges intelligencian alapulo, transzformativ ereju egeszsegugyi es elettartam-hosszabbito alkalmazasok uj kategoriajat hozza letre es forgalmazza. Eszkozeink koze tartoznak az egyik legnagyobb kutatasi hozzajarulassal rendelkezo privat genomadatbazis, a genomikai adatok meretgazdasagos kiaknazasara tervezett sajat szoftverplatform, valamint a genomikai szekvenalas ipari megkozeliteset lehetove tevo sajat eljarasok.

Kapcsolat:

Laura D’Angelo
Befektetoi kapcsolatok aligazgato
ir@dantelabs.com
+39 0862 191 0671
www.dantelabs.com
Print Friendly, PDF & Email
Spread the word

Reader Interactions

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: